Djupgående muskelbehandling anpassat efter dina behov. Hjälper vid värk och stela muskler, vid sömnbesvär och huvudvärk. Förebyggande och behandlande massage.

Klassisk Massage 30 minuter.........................395 kr

Klassisk Massage 45 minuter...........................525 kr

Klassisk Massage 60 minuter...........................625 kr

Klassisk Massage 75 minuter.............................785 kr


Behandlingen anpassas efter dina behov, ex 30 min - axlar, nacke, ansikte & hårbotten. Du   bokar tiden - så lägger vi upp behandlingen vid ditt besök. Har du ex ett arbete där du står & går mycket kanske ben & fötter behöver extra omsorg.


Önskar du förlänga din behandling ytterligare finns möjlighet att lägga till följande:

Fotmassage 10 min....................75 kr

Ansiktsmassage 10 min.............75 kr


I denna behandling arbetar vi med varm neutral massageolja, arnicaolja och liniment.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IT-Massage

Värme & cirkulation som ger Ny energi för trötta axlar & spänd nacke!

I denna behandling arbetar vi med varm vetekudde, arnica olja och liniment. Tillsammans med den djupverkande massagen som är fokuserad på Armar/händer/Axlar/Nacke & Bröstmuskeln är denna behandling mycket välgörande för dig med trötta och spända muskler orsakat av för mycket datajobb, arbete i kassaterminal eller annat statiskt arbete.

I denna behandling arbetar vi med varm neutral massageolja, arnicaolja och liniment.


IT-Massage 50 min................595 kr


Önskar du förlänga din behandling ytterligare finns möjlighet att lägga till följande:

Ansiktsmassage 10 min...............75 kr

Fotmassage 10 min.........................75 kr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hotstone Antistress

Antistressbehandling för inre Harmoni & Avslappning

Detta är en kombinationsbehandling i tre steg för optimal avslappning & cirkulation.

Hotstone Antistress är ett bra val av behandling när man har stela & spända muskler i rygg, axlar och nacke - samtidigt som man längtar efter den värmande avslappnande behandlingen som en hotstone massage ger.


  1. Behandlande klassisk massage - på rygg, axlar & nacke som löser upp dina spända muskler.

  2. Avslappnande Hotstone Massage med varma lavastenar.
  3. Avslutande ansikte och hårbottensmassage

I denna behandling arbetar vi med varm neutral massageolja.


Hotstone Antistress 75 min...........795kr
MASSAGE  

Vad är massage?  - Vilka är massagens effekter?  

Det man åstadkommer med massage kan man definiera som ett tryck och töjningar på vävnader, särskilt då på muskler, blodkärl och hud. Detta medför en rad olika effekter på kroppen. Massage hjälper kroppen att frigöra sitt eget smärtstillande ämne - endorfin, samt får spända muskler att slappna av och stimulerar cirkulationen.  

Muskelspänningar, spänningshuvudvärk, stress, oro och sömnbesvär lindras.  

Regelbunden behandling ger varaktig effekt och är ett enkelt sätt att sänka stressnivåerna samt att få ökad energi och motståndskraft. Genom att massagen ökar avslappningen, höjs kroppens energi och dess egna självläkande resurser förbättras, detta bidrar till att minska smärttillstånd.  

Under behandlingen ökar blodgenomströmningen, detta gör att massagen förbättrar blodcirkulationen, lymfcirkulationen och motverkar bindvävsbildning. Utsöndringen av vätska och slaggprodukter i kroppen ökar - det bidrar till smidigare och mer elastisk muskulatur.

Massagens avslappnande inverkan på kroppen gör att andningen blir djupare och lättare.   När spänningstillstånd i kroppen släpper till följd av den ökade cirkulationen och avslappningen - stärks immunförsvaret, musklerna och huden får en ökad näringsupptagningsförmåga och musklerna en bättre återhämtningsförmåga. 

Stress symptom minskar - då massagen har en lugnande inverkan på nervsystemet.  Din egen kroppskännedom ökar då du blir mer medveten om dina sinnessignaler och sambandet mellan kropp och själ.

Massagen kan vara en stor källa till lindring och en viktig del till ett ökat välmående.